PEMAKLUMAN PELAKSANAAN PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN (PdP) DAN AKTIVITI PELAJAR SUSULAN PENULARAN WABAK COVID-19

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Semua aktiviti fizikal pelajar di kampus Kolej Universiti Antarabangsa PICOMS ditangguhkan sehingga 31 Mei 2020 (Ahad) sebagai mengambil langkah pencegahan dalam memastikan keselamatan dan kesihatan pelajar berada pada tahap yang baik. Walay bagaimanapun, aktiviti Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) di teruskan melalui e-pembelajaran mengikut kalender akademik universiti.

Semua aktiviti Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) secara bersemuka serta aktiviti pelajar kampus secara fizikal akan beroperasi semula pada 1 Jun 2020 (Isnin) mengikut ketetapan yang di gariskan dalam Pekeliling Pendaftar Bil 04/2020.

Pautan Pekeliling : PEKELILING PENDAFTAR Bil 04_2020.pdf